Yukarıçulhalı Şehit Teğmen Nurettin Türkmen Ortaokulu

Vizyon: Etkili ve güzel konuşabilen, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan,kendisine güveni olan, yeni bilgiler öğrenmeye istekli,takım çalışma anlayışına açık, milli ve manevi değerlere bağlı, ailesine karşı sorumlu, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Yukarıçulhalı Şehit Nurettin Türkmen Ortaokulu olarak; sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayışı ve gayreti içinde olan çalışanın ve hizmet alanın memnun olduğu lider ve yol gösteren, sorunlar ortaya çıkmadan tesbit edebilen, sorunları oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, öğrenciye odaklı misyonu olan bir kurumdur.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Sistem (Kalorifer)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi Akdağmadeni merkezindeki saatli kulenin önünde toplanma merkezimizdir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yukariculhalisntoo.meb.k12.tr

Adres - YUKARIÇULHALI KÖYÜ YUKARIÇULHALI KÜME EVLERİ NURETTIN TÜRKKAN ILKOKULU BLOK NO 29 İÇ KAPI NO 1 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Öğretmenler okula servis ile gelip gitmektedir. Ulaşımı öğretmen servisi ile sürdürülmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 125 Km İlçe Merkezine 15 km uzaklıktadır.